AcasăPoliticaAntonescu isi asmute oamenii asupra lui Chiliman. Replica lui Tariceanu: “A esuat...

Antonescu isi asmute oamenii asupra lui Chiliman. Replica lui Tariceanu: “A esuat modernizarea PNL”

Chiar daca nu a fost prezent la lucrarile  Congres, numele primarului Andrei Chiliman a fost pe buzele tuturor participantilor, sustinatorii acestuia – putin la numar, facand cu greu fata reprosurilor venite din partea oamenilor lui Crin Antonescu.

Crin Antonescu pregateste terenul pentru a scapa de Andrei Chiliman

Chiliman trebuie exclus din partid. Acesta este deznodamantul pe care apropriatii liderului liberal il asteapta. “Dupa Congres trebuie sa plece. A actionat gresit, iesirile lui au afectat imaginea partidului”, ne-a precizat un lider PNL. Tema “Chiliman” a fost atinsa, din nou, si de Crin Antonescu, acesta taxand absenta primarului de la Congres. „Chiar daca ne consideram unii pe altii somnolenti, acestia suntem. Mi se pare absolut normal, cata vreme de cel putin de trei patru saptamani auzim public in fiecare seara discursuri critice de cum a ajuns partidul la rusi, de cum este anti-occidental, cum nu mai este democratic. Este marca PNL care deosebeste PNL de altele, mi se pare de un minim respect sa discutam si in si cu PNL in Congres aceste lucruri. Iata de ce, in fata inchiderii listei de vorbitori incerc un sentiment de mahnire ca membru al PNL nu ca membru al PNL ma simt putin jignit”, a spus de la prezidiu Crin Antonescu.

Tariceanu : Nu este sfarsitul lumii

De la tribuna Congresului, fostul lider liberal, Calin Popescu Tariceanu,  nu l-a atacat pe Crin Antonescu, preferand mai degraba sa critice noul Satut al partidului. “Este un moment deosebit in istoria PNL, deoarece marcam un sir de victorii politice importante. PNL si-a capatat statutul de partid mare in urma cu zece ani, in 2004, cand am intrat in Parlament ca o forta politica puternica, cand a dat si primul-ministru. Modernizarea Romaniei ar fi trebuit sa inceapa din interior, de la noi, de la Statut. Forma Statutului ar fi fost o prima demonstratie. Am esuat, dar nu este sfarsitul lumii”, a declarat Tariceanu.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
318 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger