AcasăPoliticaAntonescu, ironic la adresa lui Tariceanu: Va candida daca ii da voie...

Antonescu, ironic la adresa lui Tariceanu: Va candida daca ii da voie PSD

Dupa o lunga perioada in care a ales sa nu prea mai faca declaratii, Crin Antonescu nu a pierdut ocazia de a trimite o sageata acida in directia actualului co-presedinte al ALDE, in privinta unei eventuale candidaturi a lui Calin Popescu Tariceanu la alegerile pentru Primaria Generala.

Este vorba despre o varianta pe care, in urma cu doar cateva luni, Tariceanu dadea de inteles ca nici macar nu o ia in calcul, pentru ca in ultimele zile sa spuna ca nu o exlude si ca urmeaza sa ia o decizie in acest sens, politicianul subliniind faptul ca pune in primul plan binele formatiunii sale, respectiv obiectivul de a atinge pragul necesar intrarii in viitorul Legislativ.

Senatorul Crin Antonescu – fost lider al PNL -are, insa, o cu totul alta parere. Intrebat, marti, la Parlament, in privinta numelor care figureaza sau ar putea figura in cursa electorala pentru fotoliul de primar al Capitalei, fostul presedinte al Partidului National Liberal a dat urmatorul raspuns, cand a fost vorba de actualul preseidnte al Senatului. „Tariceanu va candida daca il va sustine cineva mai mare. Totodeauna a facut asta. Daca PSD ii va da voie sa candideze sau il va pune sa candideze, va candida, daca nu, nu”.

141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger