AcasăPoliticaAntonescu, in pana de idei: Liberalii peticesc Transporturile cu Ramona Manescu

Antonescu, in pana de idei: Liberalii peticesc Transporturile cu Ramona Manescu

Dupa ce a afirmat ca nimeni nu-i sufla lui in ciorba, Crin Antonescu a facut ce i-a cerut Ponta: a schimbat candidatul respins de PSD, pe Nini Sapunaru, cu Ramona Manescu.

Crin Antonescu nu mai poate face nicio numire de ministru fara acordul lui Ponta

Ca sa-si mai spele cat de cat onoarea, liberalii i-au trimis premierului Victor Ponta ambele propuneri, Sapunaru si Manescu, poftindu-l sa-si aleaga singur ministrul. Ceea ce Ponta a facut pe loc, acceptand-o pe Ramona Manescu – europarlamentar PNL in prezent, de formatie jurist, deci fara nicio legatura cu domeniul transporturilor. Desi face un serios sacrificiu financiar (in calitate de europarlamentar castiga lunar de 10 – 15 ori mai mult decat un ministru dambovitean), Ramona Manescu a acceptat onoarea.

Sotia primarului sectorului 6, solutia de avarie a liderului PNL

”Ma bucur ca sunt sotia lui Rares Manescu (primarul sectorul 6) si prietena Dacianei Sarbu (sotia premierului Victor Ponta)”, a afirmat aceasta, printre raspunsurile stas ”nu stiu” date intrebarilor puse de ziaristi pe tema transporturilor. Ramane de vazut ce va mai ramane din bucuria aceasta dupa cateva luni de ministeriat cu privatizarea CFR pe cap si in conditiile in care sotul primar este deja criticat de consilierii PSD de la sectorul 6, nemultumiti ca edilul le cere sa achite ”pe neve” (fara sa le arate facturile) milioane bune pentru lucrari de modernizare a Parcului Moghioros.

Degeaba l-a sustinut Antonescu, daca Ponta a spus ”pas”

La fel de adevarat este si ca ravagiile facute de DNA si ANI in grupul de apropiati ai lui Crin Antonescu l-au pus pe acesta in situatia de a nu mai prea avea pe cine sa numeasca in functii de top. De unde, probabil, si nevoia de a apela la sotia prietenului Manescu, atunci cand Ponta a decretat ca nu-i trebuie Sapunaru in Guvern. Furios, Antonescu a si anuntat de altfel ca-i va cere lui Ponta sa se ”solidarizeze” cu PNL si ”sa aiba curajul de a spune lucrurilor pe nume”, respectiv sa recunoasca public ”atitudinea partizana a unor institutii (DNA si ANI – n.r.) care ar trebui sa fie independente”. Deocamdata, victima a maniei lui Antonescu a cazut Sorin Rosca Stanescu, care si-a pierdut calitatea de consilier al liderului PNL dupa ce l-a criticat pe acesta pentru anuntarea prematura a candidaturii lui Nini Sapunaru. ”Cand un om politic greseste, inseamna ca are consilieri prosti”, a decretat Antonescu, imediat dupa debarasarea de Rosca Stanescu.

author avatar
Simona Badulescu
317 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger