AcasăPoliticaAntonescu il tine in sah pe Iohannis

Antonescu il tine in sah pe Iohannis

Desi a renuntat de bunavoie la postura de prezidentiabil, Crin Antonescu nu uita sa bage ori de cate ori poate niste strambe ”succesorilor” sai, Klaus Iohannis si Victor Ponta.

Crin Antonescu ii explica ”bobocului” Klaus Iohannis ca in politica nimic nu este batut in cuie

Fostul lider al PNL se distreaza tinand pe jar actuala speranta a PNL, Klaus Iohannis, ca pedeapsa pentru intepaturile pe care acesta din urma a gasit de cuviinta sa i le administreze celui care i-a facut cadou PNL-ul la cheie (plus postura de prezidentiabil pe post de bonus). Mai exact, Antonescu lasa sa se inteleaga ca o revenire a lui la startul cursei prezidentiale nu este imposibila.

”Daca se intampla ca un grup mare, dar mare, incepand cu PNL, sa ajunga la concluzia, ceea ce sper sa nu se intample si nu cred ca o sa se intample, ca «dom’le am facut tot felul de evaluari, am socotit, am cantarit, daca nu candidezi, noi n-avem sanse, castiga Ponta, castiga PSD-istii», atunci nu o sa am nicio ezitare sa fac asta. Ceea ce nu inseamna ca-mi doresc si ceea ce nu inseamna ca nu sunt optimist cu gasirea altor formule”, a declarat si ieri Antonescu, la dcnews live. Afirmatie care sigur nu i-a cazut bine lui Iohannis, dar nici lui Victor Ponta. Nu de alta, dar Ponta, care si asa nu vrea sa candideze, ar concura in acest caz cu fostul sau partener din USL, care inevitabil stie multe si marunte.

author avatar
Simona Badulescu
635 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger