AcasăPoliticaAntonescu il face pe Ponta din stenograme

Antonescu il face pe Ponta din stenograme

Victor Ponta a stiut de toate grozaviile pe care urmau sa le comita deputatii si a incercat sa-l convinga si pe Crin Antonescu sa intre in acest joc murdar. Dezvaluirea a fost facuta chiar de liderul liberal, nu in public, ci in cadrul Biroului Permanent National al PNL.

Prin intermediul unor afirmatii neoficiale, Crin Antonescu a reusit sa-i creeze premierului un grav prejudiciu de imagine
Victor Ponta se pare ca s-a faultat singur

Desi au loc in spatele usilor inchise,  discutiile dintre liberali devin publice din cauza stenogramelor complete care apar in maximum 24 de ore.  In consecinta, pentru ca existau sanse destul de mari ca si cea mai recenta reuniune a PNL sa fie inregistrata cap-coada, Crin Antonescu a profitat de moment si l-a dat in gat pe Victor Ponta.  ”Am avut in USL o intalnire cu prim-ministrul la care a participat si domnul Liviu Dragnea si domnul Daniel Chitoiu, discutie care a vizat doua subiecte: Legea amnistiei si Legea minelor. (…) Premierul a insistat,  pornind de la aceeasi idee cu care a insistat si in cazul Rosia Montana, o idee stupida, si anume ca se poate foarte bine ca domnia sa sa spuna ca nu e de acord, ca anumiti ministri sa spuna ca nu e bine, ca eu, ca lider politic, din anumite ratiuni nu sunt de acord, dar ce sa vezi in Parlament trece legea. I-am spus ca asa ceva nu sta in picioare si sa luam doar acele decizii pe care consideram ca suntem indreptatiti sa le luam. Sunt de acord ca sunt lucruri care pot avea costuri electorale, dar daca ai vointa politica sa le faci, le faci, dar nu in felul acesta in care te descalifici ca lider politic”, a afirmat Antonescu, citat de site-ul pesurse.ro.

Premierul va pierde pe mana lui

Dupa ce povestit cu lux de amanunte jocul pe care intentiona sa-l faca Ponta, liderul liberal i-a bagat la apa si pe social-democrati, de aceasta data pe Codul Penal. ”Avem urmatoarea problema. Partenerii nostri doresc in continuare sa mentina hotararile luate pe Codul Penal. Legea este atacata la Curtea Constitutionala si cel mai probabil va pica. Daca va fi declarata neconstitutionala, nu stiu ce va face PSD-ul. Daca  va trece, PSD va sustine  modificarile in continuare. (…)  Convingerea mea e ca, si daca isi fac o majoritate pentru aceste doua legi  (amnistia si Codul Penal) , turbionul care s-a creat e extraordinar de puternic, deci Ponta isi risca scaunul la nivel european ”, a mai precizat Crin Antonescu.

[poll id=”661″]

author avatar
Adelina Ionicel
1.842 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger