AcasăPoliticaAntonescu il arunca pe Constantin in bratele lui Ponta: Oficializati-va relatia!

Antonescu il arunca pe Constantin in bratele lui Ponta: Oficializati-va relatia!

Dupa ce conservatorii au adus in atentia opiniei publice problemele din cadrul Aliantei de Centru Dreapta (PNL-PC), liderul liberal Crin Antonescu i-a transmis lui Daniel Constantin ca este dispus sa semneze actul de divort.

Crin Antonescu este convins ca PNL se va descurca foarte bine si fara partenerii de la PC

Caracterizata drept ”o gimnastica la televizor”, supararea membrilor PC a fost tratata, initial, cu lejeritate de Crin Antonescu. ”Omenirea a putut depasi, de pilda, criza creata la un moment dat de Coreea de Nord, a fost o amenintare foarte seriosa. Pana la urma au putut fi depasite, si o sa putem si noi depasi aceasta criza cu PC”, declara, deunazi, presedintele PNL.

Daniel Constantin, sfatuit sa se alieze cu prietenul Victor Ponta

Liberalii s-ar lipsi de alianta cu PC

Ulterior, iritat de faptul ca trebuie sa dea explicatii peste explicatii cu privire la situatia din cadrul ACD, liderul liberal a lasat-o mai moale cu glumele si, pe un ton cat se poate de serios, le-a transmis conservatorilor ca sunt liberi sa-si uneasca destinele cu cine vor ei. ”Faptul ca nu a functionat ACD are niste explicatii. Sentimentul meu a fost acela ca Daniel Constantin e mult mai apropiat de PSD. (…) Nu m-a deranjat deloc chestiunea asta, ca doar si eu sunt aliat cu PSD. Daca vor sa oficializeze legatura cu PSD e foarte bine, trebuie sa intrebe si PSD-ul. Pentru noi chiar nu e o preocupare dramatica si urgenta”, a afirmat Antonescu. Totodata, acesta a tinut sa le reimprospateze memoria partenerilor de la PC, amintindu-le de avantajele pe care le-au avut de pe urma aliantei cu PNL. ”Nu am avut sentimentul ca cei de la PC au fost inlaturati de la masa. Domnul Daniel Constantin a fost prezent la toate sedintele USL. De asemenea, in urma alegerilor, PC are presedinte de Consiliu Judetean si este la guvernare”, a mai spus presedintele PNL, subliniind ca nu este dispus la niciun fel de concesii pentru a mentine alianta cu reprezentantii Partidului Conservator.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.389 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger