AcasăPoliticaAntonescu ii arata pisica lui Ponta: PNL-ul te-a facut premier!

Antonescu ii arata pisica lui Ponta: PNL-ul te-a facut premier!

Inspirat probabil de apropierea sarbatorilor de iarna,  liberalul Crin Antonescu a tinut sa-i reimprospateze memoria”prietenului” Victor Ponta, povestindu-i acestuia de vremurile in care PSD-ul se inchina in fata PNL.

Crin Antonescu ii aminteste lui Victor Ponta (foto jos) ca este dator vandut PNL-ului
Victor Ponta

In timp ce premierul se afla in pelerinaj la Pestera ”Sfantului Andrei” din judetul Constanta, din mijlocul liberalilor bacauani Crin Antonescu facea o comparatie intre propria-i persoana si „sfintele moaste”. Mai mult, presedintele PNL, care a recunoscut ca s-a cam saturat de eticheta de ”scandalagiu” pe care pesedistii lui Ponta i-au lipit-o pe frunte, a tinut sa le reaminteasca acestora ca fara liberali nu pupau guvernare.”L-am facut pe liderul PSD prim-ministru al Romaniei. Noi l-am facut, va rog sa retineti acest lucru. Nu am pledat pentru nimeni cum am facut-o pentru el. PNL-ul este la zi cu obligatiile sale si trebuie sa se recunoasca acest lucru si trebuie sa ni se multumesca. (…) Domnul Ponta sa tina foarte bine minte, ca este baiat tanar si memoria este a dracului de folositoare daca vrei sa faci politica nu de pe azi, pe maine, cum domnia sa si colegi din PSD, dupa esecul din 2009, umblau prin unele locuri cu mine si cu colegi din PNL de parca eram sfintele moaste”, a afirmat Antonescu. Totodata, acesta a dat de inteles ca partidul pe care-l conduce este pregatit sa mearga si singur la viitoarele alegeri prezidentiale.”PNL nu va fi ajutat de nimeni, nu va fi imprumutat cuiva. Va avea atata putere cat isi va lua singur. Candidatura mea cu sprijinul PSD nu e rezultatul unei tocmeli, a unei datorii, nu e un fel de bacsis sau rest pe care ni-l dau noua colegii social-democrati. Ei au insistat ca aceasta batalie dura cu ”detinatorul trofeului”, Traian Basescu, sa fie asumata de mine”, a conchis liderul PNL.

Le da cu steagul Chinei peste ochi

Desi sustine ca nu da atentie la astfel de detalii, Crin Antonescu a criticat inlocuirea steagului Uniunii Europene cu cel al Chinei la discursul premierului Li Keqiang. ”Nu eu am fost responsabil cu decoratiuni, am vazut ulterior. Nu mi se pare normal. Nu vad de ce trebuia sa dispara steagul Uniunii Europene si cred ca e o chestiune din asta administrativ gospodareasca”, a afirmat liberalul.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
988 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger