AcasăPoliticaAntonescu iese la bataie: Ponta, presedintele serviciilor secrete

Antonescu iese la bataie: Ponta, presedintele serviciilor secrete

Premierul Victor Ponta este prelucrat de serviciile secrete, care-i cer insistent sa candideze la prezidentiale. Declaratia nu vine din partea vreunui adversar politic, ea fiind facuta chiar de Crin Antonescu.

Victor Ponta sapat de colegii liberali

Ca un bun partener ce este si pentru ca-l simte slab in fata tentatiilor, liderul liberal s-a oferit sa-l sustina moral pe Victor Ponta. Asta dupa ce a reluat o mai veche tema propagata de liberali, potrivit careia premierul ”coabiteaza” cu serviciile. ”Eu, sa nu-mi cereti detalii ca eu chiar nu le am, eu cred ca exista presiuni si din afara partidului, nu numai din interiorul partidului (PSD-n.r). Eu cred ca exista presiuni poate si din zona unor oameni influenti in servicii, cred. Nu acuz pe nimeni, pana la urma nu-i decat normal (…) Sa candideze domnul Ponta, ca aici nu se fac experimente (cu un alt candidat din partea PSD, n. r.). Domnul Ponta e un om care, fiind si prim-ministru, aratand destule calitati in aceasta perioada, e un candidat. Nu poti lua asa, pe oricine pe motiv ca e partidul mare, partidul mare, ca am vazut in 2009, un candidat destul de celebru”,a afirmat Antonescu, sugerand ca puterea ar putea sa-i ia mintile sefului Executivului.

Crin Antonescu crede ca premierul ”coabiteaza” cu serviciile

”Victor Ponta din 2013 nu imi pare fundamental diferit, dar imi pare expus, asa e cu toti cand ajungem intr-o pozitie importanta, imi pare expus multor pericole, ii dau o mana de ajutor sa reziste”, a mai spus presedintele PNL.

Epoca de trista amintire

Pe principiul ”unde dai si unde crapa”, Antonescu a reusit sa-i ”arda” si pe fostii premieri Adrian Nastase si Calin Popescu Tariceanu. „Vrem sa terminam cu epoca Basescu, dar nu trebuie sa ne intoarcem sub niciun aspect in 2004, nu trebuie sa ne intoarcem la ce a fost inainte de 2004 (pe vremea cand PSD era la putere – n.r) Sunt semne ale unui asemenea pericol. (…) Adrian Nastase a fost un lider politic care era altul in 1996 sau in 2000 si cu totul altul in 2004”, a declarat liderul liberal. Si pentru ca tot a atins capitolul ”foste guvernari”, Crin Antonescu l-a taxat si pe colegul sau de partid. ”Tariceanu a luat cateva masuri grosolane de stanga in scop electoral”, a punctat presedintele PNL.

Si i-a pus in cap pe fostii premieri

Considerand ca au fost atacati pe nedrept, atat Adrian Nastase cat si Calin Popescu Tariceanu au tinut sa-i raspunda lui Crin Antonescu. ”Aceste remarci sunt total nefondate. Ar fi interesant de vazut care sunt argumentele in privinta acestor asa-zise masuri grosolane de stanga, cu toate ca in perioada respectiva dansul (Antonescu – n.r)era destul de absent si in ceea ce priveste actul de guvernare si in ceea ce priveste actul de partid”, a afirmat Tariceanu. ”Domnul Antonescu sper ca va reusi sa dezvolte in mai mare masura dialogul politic in spatele usilor inchise”, a transmis si Nastase.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.526 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger