AcasăPoliticaAntonescu: Fac orice e moral pentru ca PNL sa nu ajunga inapoi...

Antonescu: Fac orice e moral pentru ca PNL sa nu ajunga inapoi langa PSD

Liderul demisionar al PNL declara ca nu stie daca va candida la Congresul PNL, in urma caruia se va alege o noua conducere a PNL. Insa Antonescu sustine ca va face tot ce este „legal si moral” pentru ca PNL-ul sa nu mai ajunga langa social-democrati.

Odata rupt USL-ul, Antonescu e mai decis ca oricand sa nu mai lase formatiunea sa se alieze in vreun fel cu social-democratii condusi de fostul sau partener din fruntea Uniunii, Victor Ponta. In acest sens, presedintele demisionar al PNL, care isi va exercita functia cel putin pana in iunie cand va fi organizat Congresul liberalilor, sustine ca a facut tot ce i-a stat in putinta pentru partidul sau. „Am facut ce am putut, mai bine, mai rau, dar e clar ca sunt dispus si ma simt obligat sa fac tot ceea ce trebuie facut fie in sensul de a ma implica, fie in sensul de a ma retrage, deci in orice sens, sa fac ceea ce cred ca trebuie facut si credem mai multi ca trebuie facut pentru ca in Romania aceasta chestiune si nociva si de prost gust, care este varianta Ponta, a pesedismului, sa nu triumfe”, a declarat liberalul, citat de b1.ro.

In momentul in care a fost intrebat, punctual, daca va mai candida la Congres, Antonescu a raspuns ca nu stie, dar ca spera sa nu fie nevoit. „Cu alte cuvinte, ceea ce nu voi ingadui niciodata, si voi face orice e legal si moral, de a candida daca e nevoie, nu voi candida daca e nevoie, este pentru ca PNL sa nu ajunga inapoi langa PSD (…), pentru ca asta e sfarsitul PNL”, a concluzionat Crin Antonescu.

146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger