AcasăPoliticaAntonescu: Domnul Basescu este o rusine. Cum poate dormi linistit?

Antonescu: Domnul Basescu este o rusine. Cum poate dormi linistit?

Prezent, luni dupa-amiaza, la Parlament, unde urmeaza ca alesii sa supuna la vot nominalizarea lui Eduard Hellvig la sefia Serviciului Roman de Informatii, fostul presedinte al Senatului a anuntat, printre altele, ca va vota pentru ca europarlamentarul liberal sa ajunga in fruntea SRI.

Stand de vorba cu jurnalistii prezenti la Palatul Parlamentului, in momentul in care i-a fost adresata o intrebare in legatura cu fostul sef al statului, Antonescu a dat uitarii tonul glumet folosit pana atunci in formularea raspunsurilor si a devenit cat se poate de serios. Mai mult, nu s-a sfiit in a-l critica pe fostul presedinte, pe care l-a considerat a fi o „rusine”.

„Domnul Basescu este, inca o data o spun, probabil ca acum o vad si cei mai inversunati sustinatori ai domniei sale, domnul Basescu este o rusine. Si, daca stau sa ma gandesc- cum poate dormi linistit numai cand vede ce se intampla, sa spunem, cu biata Monica Ridzi? Mi-e peste mana, fie sa si glumesc, despre domnul Basescu”, a sustinut fostul lider al PNL.

In urma cu aproximativ doua saptamani, mai precis pe 16 februarie, Monica Iacob Ridzi, fostul ministru al Tineretului si Sportului, a fost condamnata la cinci ani de inchisoare, in dosarul in care a fost acuzata de acatre procurorii DNA de abuz in serviciu, in legatura cu organizarea, in urma cu aproximativ sase ani, la inceputul lunii mai, a unor manifestari prilejuite de „Ziua Tineretului”.  Cum decizia Instantei Supreme a fost una definitiva, Ridzi s-a predat, fiind in prezent incarcerata la sectia exterioara a penitenciarului clujean Gherla.

author avatar
Cristina Stefan
296 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger