AcasăPoliticaAntonescu, despre Stroe: "Toate au o limita". Maine s-ar putea decide soarta...

Antonescu, despre Stroe: „Toate au o limita”. Maine s-ar putea decide soarta liberalului in partid

Crin Antonescu

In conditiile in care tot mai multi liberali dau semne ca s-au saturat sa asiste la atacurile lui Stroe la adresa propriului partid, cerand sanctionarea acestuia din urma, liderul PNL a dat de inteles ca maine (marti-n.r) s-ar putea lua o decizie cu privire la acest subiect.

Crin Antonescu

„Toate au o limita. Nu poti sa sabotezi in halul asta eforturilea propriului partid”, a sustinut liderul PNL, intrebat despre ce se va intampla cu Radu Stroe, in conditiile in care tot mai multe voci din partid cer sanctionarea acestuia pentru declaratiile facute in ultima vreme. Totodata, Antonescu a explicat ca i se pare normal ca membrii PNL-ului, care se straduiesc sa ajute partidul, in aceasta perioada de precampanie, sa fie deranjati de atitudinea lui Stroe. Si ca marti se vor decide daca fostul sef de la Interne va fi, sau nu, exclus din formatiunea ajunsa in opozitie, dupa ruperea USL.

Declaratia presedintelui PNL vine la scurta vreme dupa ce vicepresedintele liberal, Ludovic Orban, sustinea acelasi lucru – faptul ca sunt multi liberali nemultumiti de atitudinea fostului ministru de Interne, despre care afirma ca joaca rolul de „avocat al PSD”. Si ca, daca Radu Stroe nu se va suspenda singur, va fi ajutat de colegi sa ajunga alaturi de social-democratii „pe care ii considera prietenii sai”.

134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger