AcasăPoliticaAntonescu, despre decizia lui Basescu de a-si muta arhiva de la PDL:...

Antonescu, despre decizia lui Basescu de a-si muta arhiva de la PDL: Probabil e o gluma mai proasta

Desi este cotat cu a doua sansa, Crin Antonescu ar putea fi desemnat prezidentiabilul PNL

Fostul lider PNL Crin Antonescu a comentat duminica decizia lui Traian Basescu de a-si lua toata arhiva de la sediul PDL, in urma anuntului de fuziune cu PNL. Acesta crede ca este vorba de o gluma proasta din partea presedintelui.

„Probabil a fost o gluma mai proasta, cum i se intampla domnului presedinte, unu, pentru ca si in vara lui 2012, atunci cand ne-a solicitat sa-si sigileze biroul si sa-si lase toate arhivele de la Cotroceni, am fost de acord imediat. Doi, pentru ca nu eu voi merge in biroul lui Basescu de la Modrogan”, a afirmat fostul presedinte al PNL, la B1 TV.

„Ieri mi-am luat arhiva, sa stiti ca pana ieri am avut arhiva personala de la Ministerul Transporturilor si Primaria Capitalei in Modrogan 1. Dar fiindu-mi teama ca acolo ajunge Crin Antonescu m-am vazut nevoit s-o iau. Arhiva inca mai era o legatura a mea cu partidul si stiam c-o s-o iau candva, dar nu eram hotarat s-o iau asa repede. Afland concesiile uriase si modul cum PDL a fost pus pe tava unei istorii si nu unei realitati am hotarat s-o iau s-o mut la PMP”, a spus presedintele la Congresul Femeilor Populare din PMP, de la Sinaia.

author avatar
Alina Costache
157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger