AcasăPoliticaAntonescu, despre "cazul Calarasi": PNL nu va impiedica o comisie de ancheta....

Antonescu, despre „cazul Calarasi”: PNL nu va impiedica o comisie de ancheta. Propun sa fie condusa de Sarbu!

Niciun liberal nu va sta in calea infiintarii unei comisii de ancheta in „cazul Calarasi”, a tinut sa precizeze, joi, presedintele PNL. Totodata, Crin Antonescu a clarificat si „problema de comunicare” din randul USL.

Antonescu a asigurat, public, intr-o conferinta de presa, faptul ca liberalii sustin ideea constituirii unei comisii de ancheta in „cazul Calarasi”, dar in acelasi timp a clarificat inca o chestiune  – aceea ca partidul pe care il conduce nu ar adopta vreodata hotarari anuntate la TV, aluzie la „problemele de comunicare” din ultimele zeci de ore. „PNL nu va ajunge niciodata in situatia in care sa adopte decizii pe care oameni din afara partidului le anunta la televizor. A fost poate o problema de comunicare, a fost poate o graba, putem intelege, nu putem insa accepta. (…) Nu ne-am pronuntat pe fondul chestiunii si s-a dezlantuit un atac de o rara violenta care pune la indoiala apartenenta PNL la USL (…). N-a existat niciun ultimatum. Nici dl Ponta, nici cei care-l insoteau nu au vehiculat aceasta idee. Dar nu a fost cazul. Nimeni nu poate da un ultimatum PNL vreodata. S-a vehiculat de asemenea ca in PNL e o mare dezbatere -fals, ca PNL nu vrea comisie – fals, ca PNL ezita – fals”, a declarat Antonescu.

Si, ca dovada ca trateaza serios aceasta chestiune, liderul liberal a si oferit un nume  – ca varianta pentru conducerea acestei comisii – cel al fostului ministru, Ilie Sarbu. „Nimeni din PNL nu va impiedica o comisie de ancheta. Sigur vom fi de acord cu comisia, de pe acum propun ca aceasta comisie sa fie condusa de domnul senator Ilie Sarbu. Pentru ca e un personaj politic cu greutate, este liderul grupului parlamentar PSD de la Senat,  pentru ca macar in legatura cu domnia sa nu s-ar putea indoi nimeni, dupa un deceniu de lupta impotriva lui Traian Basescu (,) ca ar putea sa se clatine”, a mai spus acesta.

134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger