AcasăPoliticaAntonescu, atac la adresa grupului lui Tariceanu: Niste bieti pripasiti la usa...

Antonescu, atac la adresa grupului lui Tariceanu: Niste bieti pripasiti la usa lui Ponta

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a lansat un atac dur la adresa grupului format de Calin Popescu Tariceanu, acesta spunand despre membrii Grupului pentru Pastrarea Identitatii Liberale ca sunt „niste bieti pripasiti la usa lui Victor Ponta”.

Antonescu a precizat ca liberalii trebuie sa decida daca vor sa ramana in partid sau sa faca parte dintr-un grup.

„Eu, personal, dar nu mai e, din fericire pentru mine, responsabilitatea mea practica, executiva, eu cred ca in orice partid serios fiecare membru, cu atat mai mult un parlamentar, pentru ca e vorba de cativa parlamentari, trebuie sa raspunda la intrebarea urmatoare: sunt in acest partid? Sau sunt intr-o organizatie, partid, asociatie, care lupta impotriva propriului meu partid. Tariceanu si ceilalti isi pot lua oricate nume pompoase de grupuri, de initiative, de identitate, de salvare. Sunt niste bieti pripasiti la usa PSD, care executa dispozitii de partid ale PSD, iar cei care se asociaza cu asa ceva este evident ca nu mai au nimic comun cu PNL, ci sunt adversari declarati ai acestuia. Din acest punct de vedere, pentru mine lucrurile sunt foarte simple si sper sa fie simple, cel putin pana la Congres, si pentru conducerea partidului care va fi aleasa atunci”, a afirmat Antonescu, citat de b1.ro.

Antonescu a precizat ca a luat parte la sedinta grupului PNL din Senat, unde le-a explicat colegilor deciziile luate, precizandu-le ca „nu exista niciun alt motiv, nici intern, nici extern, nici vazut, nici nevazut” decat cele anuntate public la momentul prezentarii deciziei de a se retrage din cursa prezidentiala.

author avatar
Alina Costache
139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger