AcasăPoliticaAntonescu: Adversarul nostru politic, de-acum incolo, este PSD. Ponta: Regret aceasta credinta!

Antonescu: Adversarul nostru politic, de-acum incolo, este PSD. Ponta: Regret aceasta credinta!

Fostul partener al premierului de la conducerea USL-ului, liderul liberal Crin Antonescu, a declarat, cu subiect si predicat, ca PSD-ul este adversarul politic al PNL. S-a intamplat chiar la cateva ore dupa ce Ponta anuntase ca el crede in refacerea aliantei aflate la guvernare pana in urma cu trei saptamani. Sagetile directionate de Antonescu spre tabara social-democrata nu au ramas fara ecou.

Nu a trecut mult de cand Antonescu a lasat sa se inteleaga ca nu se pune problema refacerii Uniunii Social Liberale, de vreme ce PNL-ul a trecut in opozitie, iar PSD-ul a devenit, practiv, adversarul politic al formatiunii pe care el o conduce, ca Ponta a comentat vorbele fostului copresedinte al USL-ului.

„Adversarul nostru politic, de acum incolo, este PSD-ul. Aici se joaca alta carte, cartea antibasismului. Se joaca multe voturi, pe doua confuzii: confuzia ca oricine e antibasist e democrat, ceea nu e adevarat, si ca oricine e anti-PSD e pro-Basescu, ceea ce iarasi nu este adevarat”, a sustinut Antonescu, la Realitatea TV, insistand asupra faptului ca atitudinea PNL nu inseamna implicit o sustinere a actiunilor sefului statului.

In replica la atitudinea categorica a fostului sau aliat de la conducerea USL-ului, premierul s-a rezumat la a-si exprima regretul fata de convingerea exprimata de liderul PNL. „Regret aceasta credinta a lui Crin Antonescu! Eu ma bazez in continuare pe toti liderii, militantii si votantii PNL care nu uita cine este adversarul nostru si al Romaniei!”, suna reactia primului-ministru, postata marti dimineate pe contul sau oficial de Facebook.

168 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger