AcasăPoliticaANI: Edilul galatean Marius Stan, in incompatibilitate

ANI: Edilul galatean Marius Stan, in incompatibilitate

Pe langa alti politicieni si functionari publici care, in ultimele zile, au intrat in vizorul ANI se numara si actualul edil al orasului Galati.

In cazul lui Marius Stan, inspectorii ANI sustin ca au constatat ca acesta ar fi incalcat prevederile legale, detinand atat functia de primar, cat si pe cea de administrator al unei societati comerciale. Mai precis, din directia reprezentantilor institutiei conduse de catre Bogdan Stan aflam, prin intermediul unui comunicat facut public joi inainte de pranz, faptul ca „Agentia Nationala de Integritate a constatat faptul ca STAN MARIUS s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 22 iunie 2012 – 14 ianuarie 2015, intrucat a detinut simultan functiile de Primar al municipiului Galati si administrator al S.C. MOLDOVA EXPEDITION S.R.L”.

Totodata, inspectorii de integritate precizeaza ca, dupa ce primarul a fost anuntat despre demararea procedurii, acesta a depus un punct de vedere la dosarul de evaluare existent in cazul sau.

Va reamintim ca Marius Stan, fost fotbalist, nascut la Hunedoara, conduce Primaria Galati incepand cu anul 2012, cand a candidat la alegeri pe listele USL. Actualmente, Stan este membru al UNPR, formatiune din randurile careia face parte din toamna anului 2014.

sursa foto: impact-est.ro

author avatar
Cristina Stefan
204 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger