AcasăPoliticaAngela Merkel s-a ales cu o fractura, in urma unui accident la...

Angela Merkel s-a ales cu o fractura, in urma unui accident la schi!

Angela Merkel

Inceput de an cu ghinion pentru Angela Merkel. Cancelarul german s-a ales cu leziuni, dar si cu o fractura destul de urata, dupa ce a cazut pe partia de schi, in timpul unei vacante de care se bucura in Elvetia.

Angela Merkel

Fara sa vrea, fortata de imprejurarile de natura medicala, Merkel si-a eliberat agenda de lucru pentru urmatoarea perioada. Avand in vedere ca, in urma accidentului sferit la schi, radiografiile au evidentiat faptul ca a suferit o fractura de bazin, medicii i-au recomandat repaos la pat. Ca urmare, fire activa de fel, cancelarul german se va vedea nevoit sa lase orice activitate deoparte, pentru a odihni si a se asigura ca scapa cat mai rapid de problemele de sanatate.

Purtatorul de cuvant al Angelei Merkel a confirmat informatia cu privire la incident, precizand ca Merkel nu schia cu viteza, in momentul in care a cazut, potrivit BBC. Pe langa fractura, politicianul german in varsta de 59 de ani, considerat unul dintre cei mai influenti demnitari ai lumii, s-a ales cu mai multe leziuni, pentru care a primit ingrijiri medicale.

La finele anului trecut, Merkel a mai trecut printr-o situatie datatoare de emotii, dupa ce masina in care se afla a fost lovita, in apropiere de Berlin, de un alt autoturism, condus de un batran in varsta de 82 de ani. Din fericire, nota presa germana la acea data, accidentul a fost unul usor, fiind soldat doar cu avarii ale autovehiculelor.

219 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger