AcasăPoliticaAndronescu a facut lumina: Afla daca a luat sau nu in considerare...

Andronescu a facut lumina: Afla daca a luat sau nu in considerare varianta de a candida pentru sefia interimara a PSD!

Ecaterina Andronescu, al carei nume a fost vehiculat, in orele dinaintea sedintei Comitetului Executiv al PSD, drept posibilul „candidat surpriza”, al treilea la numar, la postura de sef interimar al formatiunii, dupa retragerea lui Victor Ponta de la conducerea partidului, a explicat cum au stat lucrurile de fapt.

Mentionand faptul ca in ultimele zile, fiind admitere la Politehnica, universitate al carei profesor – si fost rector- este, drept urmare a fost prinsa cu acest proces, fostul ministru al Educatiei a mentionat ca nu si-a pus problema sa intre in lupta pentru sefia interimara a PSD, alaturi de Rovana Plumb si Liviu Dragnea.

Andronescu crede in ideea de echipa si ssutine ca poate lucra cu oricare dintre cei doi candidati la sefia interimara a partidului, a tinut sa mai sublinieze social-democrata. „N-am negociat cu nimeni. Le-am spus colegilor ca pot sa fiu in echipa cu oricare dintre ei (…)  Ii apreciez pe amandoi”, a precizat Andronescu, adaugand ca nu a luat in considerare aceasta varianta de a candida si ca daca ar fi intentionat, ar fi anuntat „din timp”.

author avatar
Cristina Stefan
101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger