AcasăPoliticaAndrei Nastase s-a inscris in PSD

Andrei Nastase s-a inscris in PSD

Fiul cel mare al fostului premier, Adrian Nastase, a intrat in politica. Andrei Nastase s-a inscris in PSD, a dezvaluit, joi, liderul social-democratilor, Victor Ponta.

Vorbind despre organizarea Congresului PSD, Ponta a declarat ca Adrian Nastase a confirmat ca va fi prezent la reuniune, la fel ca si fostii lideri ai partidului. „Sunt foarte mandru de partidul meu (…) nimeni n-a stat pentru orgolii sau interese personale. Am adoptat toate deciziile de organizare a Congresului (…) am stabilit lista de invitati (…) Toti fostii presedinti ai partidului – Iliescu, Gherman, Nastase si Geoana vor avea o prezenta si un loc special”, a declarat Ponta.

Intrebat daca la Congresul PSD, de pe 19-20 aprilie, va participa si Andrei Nastase, fiul fostului premier, Ponta a dezvaluit, in premiera, ca tanarul este membru PSD. „Mi-ar face mare placere, Andrei este membru la sectorul 1, daca nu ma insel, si in ultima perioada s-a maturizat extraordinar de mult si imi place foarte mult de el”, a adaugat Ponta.

222 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger