AcasăPoliticaAncheta pe OUG 13. A fost citat Iordache? Precizarile fostului ministru

Ancheta pe OUG 13. A fost citat Iordache? Precizarile fostului ministru

Ministrul Florin Iordache a vazut cu ochii lui conditiile inumane din inchisori

Dupa ce in cursul acestei zile una dintre colegele sale de Guvern, de pana la momentul la care si-a depus demisia din Cabinetul Grindeanu, a dat ochii cu procurorii DNA, Florin Iordache a lamurit ca pana la momentul de fata nu a fost chemat in fata anchetatorilor anticoruptie.

De altfel, Iordache nici macar nu a fost in Capitala miercuri, ci la Slatina, unde a sustinut o conferinta de presa, alaturi de alti social-democrati din cadrul filialei Olt a partidului.  „Este o ancheta in derulare, am inteles ca cineva a facut o sesizare. Sa ancheteze. Nu am primit nicio citatie. Nu stiu ce ancheteaza DNA”, a afirmat fostul sef de la Ministerul Justitiei, citat de gazetanoua.ro.

Pana la momentul de fata, pe langa Gabriela Gavrilescu, in ancheta in rem care se desfasoara la DNA, pe marginea OUG 13, ordonanta initiata de ministerul condus de Iordache, au mai fost audiati doi fosti secretari de stat in cadrul MJ, si anume procurorii Haineala si Sima. E important de precizat faptul ca toti trei au dat declaratii in calitate de martori.

90 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger