AcasăPoliticaAncheta la PSD Gorj: Partidul oferea alegatorilor consultatii oftalmologice gratuite

Ancheta la PSD Gorj: Partidul oferea alegatorilor consultatii oftalmologice gratuite

Ancheta la PSD Gorj, dupa ce la Targu Jiu, cu putin timp inainte de inceperea campaniei electorale, s-au lipit afise prin care oamenii erau anuntati ca pot avea parte de consultatii oftalmologice gratuite la sediul partidului.

Reprezentantii Fortei Civice sunt cei care au depus o sesizare la Biroul Electoral Judetean, dupa care a fost anuntat Parchetul.

Afisele, pe care era notat ca PSD, in parteneriat cu o firma privata, ofera consultatii oftalmologice gratuite, au fost lipite pe usile blocurilor din Targu Jiu. Pentru a beneficia de ele, oamenii trebuiau sa mearga la sediul partidului, pentru a fi consultati de specialisti in perioada 24 aprilie – 30 aprilie, noteaza digi24.ro.

„Chiar in prima zi de campanie electorala am oprit aceste controale, tocmai pentru a nu fi acuzati de mita electorala sau corupere a alegatorilor, asa cum apare din partea Parchetului. Pot sa-i asigur pe cei care sunt curiosi ca PSD nu a facut nimic rau, nu a incalcat legea. Am pus afis pe usa partidului ca actiunea se intrerupe”, a declarat Ciprian Florescu, vicepresedinte PSD Gorj.

„Pentru mine, a fost o mita electorala. In apropierea alegerilor europarlamentare, orice incercare a unei formatiuni politice de a atrage prin anumite actiuni eu o consider mita electorala”, a spus Nino Savoiu, presedinte la Forta Civica Gorj.

Parchetul de pe langa Judecatoria Targu Jiu a deschis un dosar penal pentru infractiunea de corupere a alegatorilor.

Foto: oron.ro

author avatar
Alina Costache
252 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger