AcasăPoliticaAncheta la Evidenta Persoanelor - Galati. Vizate, sute de vize de resedinta

Ancheta la Evidenta Persoanelor – Galati. Vizate, sute de vize de resedinta

Politistii judiciaristi din cadrul filialei galatene a Directiei Generale Anticoruptie, precum si mai multi jandarmi s-au prezentat, joi, alaturi de un procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Galati la sediul Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanelor din orasul amintit.

S-au facut patru perchezitii, doua dintre acestea la SPCLEP Galati, intr0un caz in care reprezentantii au suspiciuni in privinta unei angajate a institutiei in cauza. „In fapt, numita T.G., consilier superior in cadrul S.P.C.L.E.P. Galati, si intermediarul B.A. au facilitat obtinerea vizei de resedintei pe teritoriul Romaniei si eliberarea documentelor de identitate pentru mai multe persoane, cetateni moldoveni, in schimbul unor sume de bani”, s-a precizat din directia DGA, din comunicatul institutiei rezultand ca pana la momentul de fata anchetatorii ar avea indicii ca in „locuinta formata din 3 camere a intermediarului B.A. aveau vize de resedinta aproximativ 280 de cetateni moldoveni”.

Mai mult, reprezentantii DGA au in vizor si alte doua persoane. „In cauza se fac cercetari si fata de D.V.S. si A.L. care au primit sume de bani cuprinse intre 50 si 70 de euro de la un numar de aproximativ 40 de persoane pentru a le permite stabilirea resedintei la domiciliile lor. In fapt, s-a constatat ca, fara stirea acestora, T.G. impreuna cu B.A. au facilitat acordarea vizelor de resedinta, la adresele celor doi, altor peste 200 cetateni din Republica Moldova”, mai precizeaza sursa citata.

Verificarile vor fi urmate de doua audieri.

foto: onestiul.ro

author avatar
Cristina Stefan
534 afisari

1 COMENTARIU

  1. RUSINEEEEEEEEEE………DGA structura fara corespondenta in politia vreunei tari (nici macar africane) RAPORTEAZA ACTIUNI CE TIN DE COMPETENTA UNUI SECTORIST DE POLITIE BUN PROFESIONIST .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger