AcasăPoliticaAncheta a procurorilor in privinta finantarii USR/Reactie

Ancheta a procurorilor in privinta finantarii USR/Reactie

Tabara userista a aflat, asemeni opiniei publice, faptul ca procurorii fac o ancheta in rem, in privinta finantarii partidului.

Lucrurile stau astfel: sambata a ajuns la urechile opiniei publice faptul ca se fac verificari la nivelul Parchetului General, dupa ce, conform confirmarii primite din directia acestei institutii, pentru news.ro, preluata de antena3.ro, la inceputul lui 2017 a fost inregistrat un dosar, in cadrul caruia s-a inceput urmarirea penala in rem – cu privire la fapta- „sub aspectul savarsirii infractiunilor de delapidare, spalare de bani si conflict de interese”.

Conform aceleiasi surse, in chip de reactie fata de aceste informatii, seful USR s-a declarat uimit, declarand totodata ca urmeaza sa se intereseze, la instanta, in privinta aspectelor mentionate din directia reprezentantilor PICCJ, in vederea clarificarii lor. „Am citit si eu stirea dumneavoastra. Sunt foarte surprins. Asta, delapidare si spalare de bani chiar ca este o surpriza”, a afirmat Nicusor Dan, pentru sursa mentionata.

Datele vin dupa ce saptamanile trecute aparea in atentia opiniei publice un alt episod cu aspecte legate de finantarea campaniei USB la localele de vara trecuta. Cititi si: Nicusor Dan, sponsorizat de … oamenii strazii!

Nicusor Dan continua sa vanda gogosi

445 afisari

2 COMENTARII

  1. Acest dosar se va inchide cu nup imediat ce drogusor dan va executa ordinele primite de la stapanii sai externi si interni,de care momentan a uitata.

  2. Oferta actuala: oportunitate de castig. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre: pacurarucostica1963@gmail com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger