AcasăPoliticaAmazoanele puterii: Iohannis, un borfas

Amazoanele puterii: Iohannis, un borfas

Lia Olguta Vasilescu si Cristiana Anghel il acuza pe Klaus Iohannis ca l-ar face si pe dracu-n patru ca sa scape de PSD

Dupa ce Klaus Iohannis s-a declarat, marti seara, profund impresionat de iesirea atator mii de romani pe strada, social-democrata Olguta Lia Vasilescu a decretat: presedintele are ”tupeu de borfas”.

Lia Olguta Vasilescu si Cristiana Anghel il acuza pe Klaus Iohannis ca l-ar face si pe dracu-n patru ca sa scape de PSD

Femeie hotarata, Olguta Vasilescu l-a taxat dur pe Klaus Iohannis, pe care il acuza ca ar face orice ca sa darame guvernul PSD. ”Uite cine vorbeste!!! Cel care n-a reusit sa obtina autorizatie ISU nici macar pentru primaria de unde a fost primar! Tupeu de borfas care vrea guvernul lui… De ce sa nu i-l dam? Se pare ca poporul a uitat cum a fost cu cioara vopsita PDL la guvernare. Poate e momentul sa isi aduca aminte! Nu ne mai facem bine…”, a comentat pesedista pe contul sau de Facebook.

Cristiana Anghel

Acesteia i s-a alaturat si colega de coalitie Cristiana Anghel, care sustine la randul ei ca actualul sef de stat ar vrea sa sarbatoreasca un an de mandat cu ”guvernul lui la Palatul Victoria: ”Iohannis e in stare sa faca orice ca pe data de 16 noiembrie (data la care a fost ales presedinte) sa isi puna guvernul lui”.

author avatar
Simona Badulescu
7.754 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger