AcasăPoliticaAlti doi parlamentari isi trec numele pe listele PRU

Alti doi parlamentari isi trec numele pe listele PRU

In asteptarea fostului premier, Bogdan Diaconu continua sa ureze „bun venit” alesilor neamului care, in ultimele zile cel putin, au venit pe banda rulanta sa se inscrie in partidul condus de deputatul fost candidat la Primaria Capitalei.

La o zi de cand optiunea lui Sebastian Ghita de a se inscrie in PRU si-a gasit confirmare din directia liderului formatiunii, Diaconu a mai anuntat – pe contul sau de Facebook – doua nume de parlamentari care au ales sa treaca in randurile Partidului Romania Unita. Este vorba despre deputatul de Iasi Daniel Oajdea, dar si despre deputatul prahovean Sorin Teju, fost liberal. „De astazi suntem mai puternici, iar maine vom fi si mai puternici…il asteptam pe VP!”, a incheiat Diaconu, cu o formula deja impamantenita in randul celor care urmaresc miscarile de forte din randul PRU-ului.

Cat despre alte nume de politicieni care au ales, in ultima perioada, sa se inscrie in Partidul Romania Unita amintim, printre altele, pe cele ale senatorului Daniel Savu, fost social democrat, dar si pe cele ale deputatilor Marius Mihalache, Mario Caloianu si Mirel Palada, fostul purtator de cuvant al lui Victor Ponta, pe vremea cand acesta din urma era premier. De altfel, s-a anuntat ca Palada  nu e doar un simplu membru al Partidului Romania Unita, ci si director de comunicare si purtator de cuvant al formatiunii.

Cititi si: Ponta conduce PRU din PSD

sursa foto: Facebook/Bogdan Diaconu

author avatar
Cristina Stefan
153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger