AcasăPoliticaAlina Gorghiu tine cursuri de hau-hau liberal

Alina Gorghiu tine cursuri de hau-hau liberal

De la Alina Gorghiu la liberalism e o diferenta ca de la liberalism la Alina Gorghiu. Niciun pas mai mult

Vocala pana la plictis si penibil, sefa liberalilor nu rateaza nicio ocazie de a iesi in fata. Cu orice, fie vreo ironie de tot rahatul, din arsenalul propriu, fie vreo prostie de imprumut, de la Cotroceni. Ultima victima, Tariceanu.

De la Alina Gorghiu la liberalism e o diferenta ca de la liberalism la Alina Gorghiu. Niciun pas mai mult

Candva un privilegiu al marilor romani dotati cu profunzime in gandire si viziuni, politica a ajuns o scarna care, pe masura ce o stergi, se lipeste tot mai tare de pantofi si lasa urme pe covor si miasme pe unde treci. Acum, politica nu mai inseamna initiative economice si sociale, ci doar sa fii tare-n gura ca o menghina blocata. Si mai inseamna sa pui in carca altuia tot ce nu vrei sa vezi la tine. Este capitolul la care Alina Gorghiu exceleaza.

Asupra tintei Tariceanu, foc!

Imediat ce Tariceanu a ocolit o coada de 1.000 de persoane cand s-a dus sa-si schimbe permisul auto, Alina Gorghiu a si lansat o tema de atac. „Taricenismul este un termen nou pentru tupeu”, spune ea, fara sa lamureasca auditoriul daca e o nastere nereusita de gandire sau avortul perfect al unei idei idioate. Dupa ea, oricum, s-ar numi atitudine liberala vehementa in fata unui abuz. Nu se stie despre ce abuz este vorba atat timp cat Tariceanu si-a rezolvat treburile inainte de a incepe programul de lucru, deci nu a afectat timpul de asteptare al niciunui cetatean de la coada. Dar, dupa doctrina liberala, Cursul Alina Gorghiu vol. 4 spre 9, partidul trebuie sa sanctioneze fapta. Adica sa faca hau-hau in fata celor care simpatizeaza cu partidul ALDE, al lui Tariceanu.

Programul politic „Ponta, demisia!”

Gestul lui Tariceanu, spuneam, e catalogat de Alina Gorghiu ca fiind tupeu. Dar gestul ei, de a conduce un partid de care nu a fost aleasa si care nu-i apartine cum se numeste? Partidul este al lui Iohannis si asta toata lumea o vede. Ea doar intoneaza, precum rapsodul, poemele epice pe teme politice nascute la Cotroceni. Cum se numeste, daca nu tupeu, actiunea unui partid care vrea putere dar nu are programe politice? Sa presupunem ca liberalii vor castiga alegerile, desi e mai bine nici macar sa nu presupunem porcaria asta. Cum vor scoate la liman agricultura, sanatatea, educatia, industria, atata cata mai e si altele? Tot cu „Ponta, demisia!” si „Dragnea, demisia!”, acum imbunatatite cu snoave desuete despre Tariceanu? Nu e tupeu? A promova in politica si in treburile tarii lupii pedelisti care au distrus tara, imbracati acum in blana de oaie penelista, oare cum se numeste? Nu e tot tupeu? Am mai spus-o si altcandva, singurul punct credibil din programul PNL este „zilnic 9.00-15.00, sambata si duminica – liber”. Dincolo de asta nu sunt decat batalii pe ciolanul parlamentar, vorbe goale si iesirile la rampa ale unei doamne care mai bine ar dona sporului demografic inca cinci sau sase copii, care s-o oblige sa stea mai mult pe acasa decat sa bata campii prin liberalism. Hau-hau!

author avatar
Valentin Boeru
618 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger