AcasăPoliticaAlina Gorghiu, precizari despre prezenta sa la DNAGorghiu, precizari despre prezenta sa...

Alina Gorghiu, precizari despre prezenta sa la DNAGorghiu, precizari despre prezenta sa la DNA: Am dat lamuriri in calitate de martor

Odata ce s-a aflat ca a fost al audieri, la DNA, in dosarul lui Mihail Vlasov – dar si in contextul speculatiilor aparute pe aceasta chestiune -copresedintele liberal a tinut sa faca o clarificare in privinta prezentei sale la sediul Directiei Nationale Anticoruptie.

„Informatiile aparute in presa din rechizitoriul DNA demonstreaza ca nu am nicio calitate in dosarul Registrului Comertului, alta decat aceea de martor. (…) Nu am nicio legatura cu vreo fapta imputata cuiva din acest dosar, am dat lamuriri in calitate de martor, ca unul dintre initiatorii unui proiect legislativ”, anunta deputatul Gorghiu, avocat de meserie, prin intermediul unui comunicat.

Precizarile vin in contextul in care, luni, procurorii DNA au anuntat ca fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR), Mihail Vlasov, a fost trimis in judecata intr-un nou dosar, al doilea, in care este vizat de acuzatii de coruptie.

Mai precis, procurorii anticoruptie au anuntat, luni, ca Mihail Vlasov a fost trimis in judecata, in stare de libertate, fiind cercetat pentru dare de mita, in conditiile in care in precedentul dosar, pentru care a fost trimis in judecata in aprilie nul trecut, era acuzat de trafic de influenta.

311 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger