AcasăPoliticaAlina Gorghiu nu cade in plasa lui Crin Antonescu

Alina Gorghiu nu cade in plasa lui Crin Antonescu

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu demonstreaza ca a invatat din greselile predecesorului: nu fixeaza scoruri minime pentru alegerile din 2016 si scapa astfel de demisia de onoare.

Alina Gorghiu are grija sa nu-si bata singura cuie in talpa

Spre deosebire de Crin Antonescu, Alina Gorghiu nu are intentia de a demisiona din fruntea PNL in cazul obtinerii unui rezultat electotal nesatisfacator. Iar ca sa scape de orice problema, Gorghiu spune ca nu este nevoie de cote minime prestabilite, mai ales ca este convinsa ca liberalii vor da tot ce pot in viitoarele batalii electorale. ”Ne propunem un scor care sa ne permita abordarea alegerilor parlamentare dintr-o pozitie favorabila. Sper ca, la sfirsitul acestui an, sa fim in masura sa desemnam Prim-ministrul Romaniei. Nu doresc nici sa le dau sperante adversarilor PNL, nici sa pornesc la drum cu ipoteze defetiste, care pot sa demobilizeze partidul. Si, din experienta altora (referire la Crin Antonescu – n.r.), am invatat ca a da un procent nu e un act de eroism, ci o greseala strategica.

Crin Antonescu si-a respectat cuvintul si a demisionat, devenind istorie

Nu iau in calcul rezultate slabe la alegerile locale si nu fug de responsabilitati. Am incredere in colegii nostri, presedinti de filiale, ca vor face tot ce le sta in putinta pentru a performa”, si-a detaliat viziunea Gorghiu – o viziune care exclude din start demisia de onoare.

author avatar
Simona Badulescu
1.248 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger