AcasăPoliticaAlina Gorghiu, lectie pentru social-democrati

Alina Gorghiu, lectie pentru social-democrati

Alina Gorghiu ii sfatuieste Alina Gorghiu spune ca problemele demografice sunt o prioritate pentru PNL social-democrati sa-i retraga sprijinul lui Victor Ponta

Chiar daca nimeni nu i-a cerut sfatul, Alina Gorghiu a simtit nevoia sa-i „intelepteasca”pe social-democrati chiar in ziua in care acestia si-au ales o conducere interimara.

Alina Gorghiu ii sfatuieste pe social-democrati sa-i retraga sprijinul lui Victor Ponta

De regula nu fac comentarii cu privire la ce se intampla in alte partide, a precizat Gorghiu. Cu toate acestea, sefa liberalilor si-a incalcat regula si i-a indemnat pe pesedisti sa-i ceara lui Victor Ponta sa demisioneze si din fruntea Executivului. „Doar asa PSD-ul isi va recastiga credibilitatea”, a explicat Alina Gorghiu. „Maine, probabil, se vor mai accentua aceste disensiuni din sanul PSD si cred ca, pana Victor Ponta nu va pleca de la Palatul Victoria, PSD-ul va fi intr-o stare de fierbere perpetua. (…) O mare parte din oameni, caci sunt multi oameni intelepti si in PSD, au inteles, deja, ca Victor Ponta este o piatra de moara la gatul PSD si ca intotdeauna o piatra de moara cantareste destul de greu intr-un an preelectoral, cu atat mai mult cu cat se va apropia de 2016, an care are alegeri locale in vara, are alegeri generale in toamna”, a mai spus sefa liberalilor.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger