AcasăPoliticaAlina Gorghiu isi da intalnire cu Liviu Dragnea

Alina Gorghiu isi da intalnire cu Liviu Dragnea

Stilul curtenitor pe care Liviu Dragnea l-a abordat in relatia cu Alina Gorghiu a inceput sa dea roade. Sefa liberalilor a profitat de schimbarile care au loc la postul national de televiziune pentru a-l invita pe liderul PSD la o discutie.

Alina Gorghiu a prins gustul dialogului cu reprezentantii PSD

La semnalul PSD conducerea Televiziunii Romane a fost demisa. In locul lui Stelian Tanase, Parlamentul a numit-o pe Irina Radu in functia de presedinte interimar al TVR. Miscarea i-a nemultumit insa pe liberali, acestia sustinand ca social-democratii urmaresc sa puna mana pe postul national de televiziune. „Interimatul nu este o solutie”, a declarat co-presedintele PNL Alina Gorghiu. Votul din Parlament i-a oferi acesteia prilejul sa-i ceara lui Liviu Dragnea o noua intalnire.

Liviu Dragnea i-a aratat colegei sale de la PNL ca poate fi un partener serios

„Ar fi minunat sa provocam o discutie cu domnul Dragnea pe aceasta tema”, a lansat Gorghiu invitatia, atragand atentia ca TVR este in colaps. „Trebuie sa lamurim ce vrem sa facem pe mai departe cu TVR, pentru ca schimbarea, decapitarea conducerii TVR in conditiile in care nu ai o viziune pe ce urmeaza sa faci nu rezolva situatia. Nu rezolva nici problema datoriilor, care sunt undeva peste 150 de milioane de euro, nu rezolva nici problema personalului, nici problema de viitor.(…) Sper sa facem aceasta intalnire si sa aflam in cadrul acestor discutii care este perspectiva PSD cu privire la TVR, sa incercam sa o ajustam, sa gasim o solutie benefica pentru aceasta institutie”, a mai spus Alina Gorghiu.

author avatar
National
616 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger