AcasăPoliticaAlina Gorghiu ii frange inima lui Liviu Dragnea

Alina Gorghiu ii frange inima lui Liviu Dragnea

Liviu Dragnea nu este barbatul politic pe care Alina Gorghiu il doreste pe post de partener. Este egoist si neserios, explica sefa liberalilor.

Alina Gorghiu nu tolereaza egoismul politic al lui Liviu Dragnea

Din momentul in care a fost ales presedinte interimar la PSD, Liviu Dragnea s-a aratat peste masura de galant cu Alina Gorghiu. Avea planuri mari. Visa ca impreuna cu aceasta sa reformeze Parlamentul. La drept vorbind, nici Dragnea nu-i era indiferent sefei PNL. Sau cel putin asa parea la prima vedere. Motiunea de cenzura si dorinta social-democratului de a se instala oficial in fruntea PSD a stricat insa frumoasa idila politica. Intre timp, Alina Gorghiu si-a dat seama ca Dragnea este oportunist ca toti politicienii. Prin urmare, desi soarta PSD-ului nu este pe agenda ei de lucru, sefa PNL i-a cerut lui Liviu Dragnea sa faca un pas in spate si sa-l traga si pe Victor Ponta dupa el. „Dl Liviu Dragnea, proaspat lansat in cursa pentru sefia PSD, dupa ce si-a eliminat, conform retetei deja patentate de Ponta, toti potentialii contracandidati, ne vorbeste despre clarificarea doctrinara a partidului. PSD are nevoie nu de o clarificare ideologica, cat, mai ales, de una morala. (…)

Liviu Dragnea

Dl Liviu Dragnea nu va schimba nimic daca nu incepe prin puterea exemplului si apoi cu schimbarea prim-ministrului trimis in judecata. Vorbele sale nu sunt altceva decat frunze in vant, daca drepturile romanilor nu sunt respectate”, a afirmat Alina Gorghiu. In context, aceasta il critica pe Dragnea si pentru incapatanarea cu care-l sustine pe Victor Ponta. „Domnul Dragnea ar trebui sa aleaga intre binele public si egoismul politic de a ramane la putere”, a mai precizat co-presedintele PNL.

Pauza de doua luni de la ICCJ Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au amanat pentru data de 23 noiembrie judecarea dosarului „Referendumul”, in care Liviu Dragnea a fost condamnat la un an inchisoare cu suspendare, fiind acuzat de fraudarea referendumului organizat in 2012 pentru demiterea presedintelui Traian Basescu. Prezent in sala de judecata, liderul interimar al PSD a declarat ca doreste sa fie reaudiat de judecatori.

author avatar
Simona Badulescu
918 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger