AcasăPoliticaAlina Gorghiu ii duce dorul Elenei Udrea

Alina Gorghiu ii duce dorul Elenei Udrea

Co-presedintele PNL exclude orice alianta cu Miscarea Populara, pe mptiv de incompatibilitate cu Traian Basescu. Mai mult, Gorghiu sustine ca MP ar fi dus-o mult mai bine cu Elena Udrea in frunte.

Alina Gorghiu sustine ca Miscarea Populare ar fi avut mai multe sanse in alegeri daca la conducerea formatiunii ar fi ramas Elena Udrea

Dupa ce a lasat sa se intelaga ca PNL nu ar zice nu unei aliante post-electorale cu MP, Alina Gorghiu o da acum la intors. “Am vazut interpretari mai mult decat tendentioase legate de o apropiere a PNL de MP, de Basescu si asa mai departe. (…) Ca sa respingi sau sa accepti o alianta post electorala cu un partid indiferent cum se numeste acel partid, este nevoie ca partidul respectiv sa aiba in primul rand rezultate, adica sa intre in Parlament. Eu cred ca MP-ul condus de Traian Basescu va avea in mod cert rezultate mult mai slabe decat cel condus de Elena Udrea. Dincolo insa de aceste calcule matematice, va raspund ferm, ca sa nu mai existe alte interpretari, ca PNL este incompatibil cu Traian Basescu”, a decretat Gorghiu in timpul week-end-ului. Chiar daca spune ca sunt “zeci de motive” pentru a refuya o colaborare cu Traian Basescu, Alina Gorghiu crede in schimb ca PNL va beneficia de sprijinul consilierilor MP, chiar si fara acordul presedintelui Miscarii: “Sunt zeci de argumente pentru care insist pe aceasta idee, pornind de la simpla premisa ca PNL crede in democratie, in principii, in idei, iar Traian Basescu crede in propria persoana si atat. Asta nu o sa ii impiedice, sigur, pe eventualii cativa consilieri judeteni, municipali pe care PMP-ul ii va avea in alegeri sa sustina candidaturile PNL-ului pentru consiliul judetean fara sa ii ceara voie lui Traian Basescu”.

author avatar
National
919 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger