AcasăPoliticaAlina Gorghiu, dupa votarea proiectului pensiilor speciale pentru alesi: "O lege inoportuna"

Alina Gorghiu, dupa votarea proiectului pensiilor speciale pentru alesi: „O lege inoportuna”

In conditiile in care liberalii au anuntat inca dinaintea supunerii la vot a controversatului proiect privind pensiile alesilor ca se opun initiativei legislative cu pricina, dupa ce legea a primit votul a peste 300 de parlamentari prezenti, marti, la sedinta comuna, Alina Gorghiu a facut o serie de remarci pe aceasta tema.

„PSD si satelitii sai au introdus, astazi (marti-n.r), pensii speciale pentru parlamentari – o lege inoportuna, fara nicio legatura cu agenda cetatenilor, fara legatura cu principiul contributivitatii”, considera copresedintele PNL.

Nu in ultimul rand, in continuarea mesajului publicat pe contul sau oficial de Facebook, Gorghiu face o constatare in privinta absentei, de la votul de marti, atat a primului-ministru (absent ca urmare a faptului ca a fost operat la genunchi, intr-o clinica din Turcia-n.r), cat si a presedintilor celor doua Camere ale Legislativului. „Remarc, de asemenea, ca de fiecare data cand Parlamentul dezbate legi controversate, premierul si presedintii Camerelor lipsesc, strategic, de la vot. Sa fie o intamplare?”, se intreaba, retoric, copresedintele PNL-ului.

Amintim faptul ca 303 parlamentari s-au pronuntat, la vot, in favoarea proiectului, in timp ce 124 au votat „impotriva”.

author avatar
Cristina Stefan
287 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger