AcasăPoliticaAlina Gorghiu: "Daca motiunea de cenzura nu trece, pierde societatea din Romania"

Alina Gorghiu: „Daca motiunea de cenzura nu trece, pierde societatea din Romania”

Prezenta, duminica, la Alba Iulia, unde a participat la mai multe evenimente, Alina Gorghiu, copresedintele Partidului National Liberal, a tinut sa vorbeasca si despre cele mai incinse subiecte ale momentului.

Astfel, Alina Gorghiu a anuntat, printre altele, ca Romania ar avea multe de pierdut daca motiunea de cenzura pe care PNL o va depune luni, impotriva premierului Victor Ponta, nu va trece.

„Este evident ca vom avea nevoie de voturi si din partea parlamentarilor care inca sustin Guvernul Ponta. Insa trebuie precizat ca daca aceasta motiune de cenzura nu trece, nu pierde doar PNL. Pierde intreaga societate din Romania pentru ca am ajuns oaia neagra a Europei avand un prim-ministru inculpat”, a spus Alina Gorghiu.

Aceasta nu a ezitat sa-l atace pe premierul Victor Ponta acuzandu-l ca „refuza sa-si rezolve problema cu legea din postura de persoana privata si se incapataneaza sa-si rezolve problema in calitate de prim-ministru”.

Totusi, copresedintele Partidului National Liberal a tinut sa precizeze ca „nu am spus o secunda ca Victor Ponta este vinovat. Totul tine de credibilitate. Pentru ca nu mai exista in Europa niciun sef de Guvern care sa fie in situatia lui Ponta”.

De asemenea, Alina Gorghiu a anuntat ca „PNL nu negociaza functii. Functiile vor fi discutate doar in cazul in care aceasta motiune va fi un succes. Pentru noi prioritar este sa trimitem acasa o solutie toxica pentru Romania. Si nu vrem un guvern de uniune nationala, pentru ca PSD, daca a fost prost la guvernare singur sau in formula cu altii, nu va deveni mai bun daca il atasam Partidului National Liberal”.

author avatar
Cristi Ionita
130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger