AcasăPoliticaAlina Gorghiu a pus ochii pe Nicusor Dan: "Vrem sa venim cu...

Alina Gorghiu a pus ochii pe Nicusor Dan: „Vrem sa venim cu oameni noi la Primaria Capitalei!”

Invitata la Adevarul Live, Alina Gorghiu, copresedintele Partidului National Liberal, a recunoscut ca a pus ochii, din punct de vedere politic, pe Nicusor Dan.

„Nicusor Dan este unul dintre candidatii care mi-a atras atentia inca de la alegerile trecute. L-am urmarit cu interes. A reusit sa cucereasca online-ul la momentul acela, mi-as dori un dialog cu domnia sa, mi-as dori un profil in echipa. Este un candidat la care merita sa fim atenti. N-o spun sarcastic. Scena politica va fi impartita intre stanga si dreapta, intre PSD si PNL”, a fost mesajul transmis de Alina Gorghiu.

Copresedintele Partidului National Liberal a subliniat faptul ca „vrem sa venim cu oameni noi la Primaria Capitalei, iar Nicusor Dan este unul dintre oamenii care mi-au atras atentia”.

In aceste conditii nu este exclusa posibilitatea ca liderii Partidului National Liberal sa-i propuna lui Nicusor Dan sa candideze din partea PNL la alegerile pentru functia de primar al Capitalei.

Alina Gorghiu este convinsa ca „daca vom respecta criteriile pe care ni le-am impus si vom veni cu oameni noi, neviciati, care sa arate ca vor sa schimbe administratia si ca n-au venit sa fure, nu avem cum sa ratam Primaria Capitalei”.

author avatar
Cristi Ionita
314 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger