AcasăPoliticaAlina Gorghiu a nascut

Alina Gorghiu a nascut

Alina Gorghiu spune ca PNL este pregatit pentru forme dure de protest

Schimbare de rol, in preajma debutului campaniei pentru alegerile locale din iunie. Alina Gorghiu a lasat deoparte atributiile de lider politic, pentru unele cu care se intalneste in premiera absoluta, cele de mama.

Si care, din cate se intrevede din marturisirile pe care le-a facut pe pagina sa de Facebook, laolalta cu vestea ca a devenit mama, par sa ii surada din plin.

Gorghiu nu a dezvaluit cand anume a venit pe lume „gamalia” sa „de copil”, cum isi alinta baietelul, insa a dat de inteles ca micul urmas al familiei pe care liberala o formeaza alaturi de fostul politician Lucian Isar se bucura deja de cateva zile de cand se bucura de imbratisarile parintilor sai. „E sanatos, viguros, il cheama Noah! Iar eu invat ca pot iubi mai mult”, le-a transmis Alina Gorghiu celor care se intrebau, probabil, cum de nu au mai vazut-o in public, in ultimele zile pe co-presedinta PNL.

Si ce dovada mai frumoasa a legaturii mama-fiu, decat un instantaneu cu mainile celor doi, atasat mesajului prin care se anunta venirea pe nume a micutului Noah!

sursa foto: captura Facebook/Alina Gorghiu

author avatar
Cristina Stefan
1.175 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger