AcasăPoliticaAlerta la Palatul Parlamentului. Specialistii au facut verificari, in urma unui apel...

Alerta la Palatul Parlamentului. Specialistii au facut verificari, in urma unui apel care anunta plasarea unei bombe

Eveniment important pentru tineri, la PARLAMENT! Află totul despre Conferința Bucharest Model NATO!Eveniment important pentru tineri, la PARLAMENT! Află totul despre Conferința Bucharest Model NATO!

A fost forfota la Palatul Parlamentului, insa nu ca urmare a vreunei activitati a alesilor, acestia din urma fiind in vacanta, ci ca urmare a unei situatii tratate ca avand potential de risc.

Eveniment important pentru tineri, la PARLAMENT! Află totul despre Conferința Bucharest Model NATO!Mai exact, un apel anonim –care a fost facut in aceasta dimineata, din cate anunta B 1 TV –  si venit din partea unei persoane ramase, inca, neidentificata – a pus pe jar autoritatile. Nu de alta, dar se anunta plasarea, in incinta Casei Poporului, cladire in care se afla sediul Legislativului, a unui dispozitiv explozibil. Apelul ar fi fost Odata ce anonimul a anuntat ca la Parlament ar fi plasata o bomba, autoritatile s-au sesizat, iar specialistii cu atributii in astfel de situatii de risc au facut verificari. Ar fi fost verificate inclusiv birourile celor doi presedinti -al Camerei  Deputatilor si, respectiv, al Senatului, dar si alte incinte.

Din cate se pare, alerta ar fi fost una falsa. Ar mai fi de mentionat un aspect important, si anume ca alesii neamului, respectiv senatorii si deputatii sunt, la aceasta ora, dupa cum se stie, in vacanta parlamentara.

Odata ce se vor incheia cercetarile la fata locului, pasul urmator pe care il vor face, cel mai probabil, oamenii legii va fi acela sa dea de urma celui sau celei care a ales sa sune si sa alerteze, fara rost, autoritatile. In cazul in careva fi identificat, apelantul risca sanctiuni.

author avatar
Cristina Stefan
108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger