AcasăPoliticaAlegeri R. Moldova: Basescu saluta victoria partidelor parlamentare proeuropene la scrutinul din...

Alegeri R. Moldova: Basescu saluta victoria partidelor parlamentare proeuropene la scrutinul din 30 noiembrie

Presedintele in exercitiu a reactionat, dupa anuntarea rezultatelor provizorii ale alegerilor parlamentare desfasurate cu o zi in urma, in Republica Moldova, salutand victoria formatiunilor proeuropene in cadrul scrutinului din 30 noiembrie.

Traian Basescu marturiseste, intr-un comunicat, ca se bucura pentru cetatenii Republica Moldova, lasand sa se intrevada faptul ca priveste cu entuziasm rezultatul alegerilor legislative de duminica. „Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a luat nota cu satisfactie de rezultatul estimativ al alegerilor parlamentare desfasurate duminica, 30 noiembrie a.c., in Republica Moldova. Seful statului saluta victoria partidelor parlamentare proeuropene din Republica Moldova, Partidul Liberal Democrat, Partidul Democrat si Partidul Liberal, si se bucura pentru cetatenii Republicii Moldova”, se arata in documentul citat.

Nu in ultimul rand, Traian Basescu a afirmat, o data in plus, sprijinul pe care il va acorda Romania Republicii Moldova, atat in procesul de modernizare a statului, cat si in efortul de apropiere de UE. „Romania va fi in continuare un partener in realizarea acestor obiective”, afirma Traian Basescu.

100 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger