AcasăPoliticaAlegeri prezidentiale, turul II. BEC: prezenta la urne pana la ora 10...

Alegeri prezidentiale, turul II. BEC: prezenta la urne pana la ora 10 – 8, 52% la nivel national

Reprezentantii Biroului Electoral Central (BEC) au anuntat, duminica, estimarile privind prezenta la vot in turul doi al prezidentialelor, respectiv datele privind prezenta la urne pana la ora 10.

Conform BEC, nivel national s-au prezentat la sectiile de votare, pana la ora 10, 8, 52% din cetatenii cu drept de vot – 8, 37% in mediul urban si 8, 72% in cel rural. In Capitala au votat, pana la ora 10, 7, 68% dintre alegatori, cea mai ridicata prezenta la urne inregistrandu-se in sectorul 1, urmat de sectorul 6.

BEC precizeaza ca la capitolul prezenta mare la vot se situeaza pe primele locuri judetele Olt, Teleorman si Ilfov, in timp ce la polul opus sunt judetele Harghita, Covasna si Suceava.

Peste 18, 2 milioane de romani cu drept de vot sunt asteptati la urne, in aceasta duminica, pentru a alege noul presedinte. Sectiile de votare s-au deschis la ra 7 si se vor inchide la ora 21. In cursa au ramas doi candidati- Victor Ponta (alianta electorala PSD-UNPR-PC) si Klaus Iohannis (Alianta Crestin Liberala).

Sursa foto: ziarulunirea.ro

96 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger