AcasăPoliticaAlegeri prezidentiale, turul doi: buletinele de vot, preluate de presedintii birourilor electorale...

Alegeri prezidentiale, turul doi: buletinele de vot, preluate de presedintii birourilor electorale ale sectiilor de votare

Cu doar o zi inainte de desfasurarea celui de-al doilea tur de scrutin pentru cea mai inalta functie in stat, se pun la punct ultimele detalii de natura organizatorica.

Astfel, dupa cum a anuntat ministrul de Interne inca de vineri, intr-o videoconferinta cu prefectii si sefii structurilor centrale si teritoriale ale MAI, avand ca subiect stadiul indeplinirii masurilor privind organizarea alegerilor prezidentiale, sambata, pana la ora 18, presedintii birourilor electorale ale sectiilor de votare vor prelua materialele necesare indeplinirii procesului de vot -buletinele de vot, timbrele autocolante si stampilele – si vor merge la sediile sectiilor de votare.

Gabriel Oprea a precizat ca, pentru turul doi al scrutinului pentru Cotroceni, MAI a realizat 20.945.068 de buletine de vot si 11.808.375 de timbre autocolante. „Aceste materiale necesare votarii se afla acum in fiecare judet, sub paza, si asa vor ramane in continuare pana ce vor ajunge in sectiile de votare”, a mentionat vicepremierul Oprea.

Pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale, sectiile de votare se vor deschide duminica dimineata la ora 07 si se vor inchide la ora 21 a zilei de 16 noiembrie.

Sursa foto: telegrafonline.ro

233 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger