AcasăPoliticaALEGERI PREZIDENTIALE. Dan Diaconescu, la urne in turul II: Trebuie sa urmam...

ALEGERI PREZIDENTIALE. Dan Diaconescu, la urne in turul II: Trebuie sa urmam indemnul popular si sa votam cu raul cel mai mic

Liderul PP-DD a anuntat, duminica la pranz, dupa ce a votat in cadrul turului doi al alegerilor prezidentiale, ca si-ar fi dorit sa ajunga el insusi in aceasta etapa a scrutinului pentru Cotroceni.

Cum acest lucru nu s-a intamplat, insa, Dan Diaconescu i-a indemnat atat pe sustinatorii formatiunii sale, cat si pe cei care i-au acordat votul pe 2 noiembrie, resectiv pe care aproape 400.000 de romani care l-au ales in primul tur al prezidentialelor, sa iasa din case si sa-si exprime optiunea electorala.

Fostul candidat la prezidentialele din acest an a votat la scoala 3 din Bucuresti. „Invit pe toti PP-DD-istii sa iasa astazi de vot (…) Eu speram ca astazi sa fiu eu cel trimis de electorat in finala, n-a fost sa fie asa, prin urmare trebuie sa alegem dintre cei doi. (…) Trebuie sa urmam indemnul popular si sa votam cu raul cel mai mic si sa facem in asa fel incat Romania sa mearga inainte si in urmatorii cinci ani”, a sustinut presedintele Partidului Poporului Dan Diaconescu.

Totodata, Diaconescu a anuntat ca a votat, printre altele, pentru marirea alocatiilor copiilor, dar si pentru cresterea salariului minim si a pensiei minime.

162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger