AcasăPoliticaALEGERI PREZIDENTIALE 2014: Reactia lui Ponta, dupa anuntarea exit-poll-urilor

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014: Reactia lui Ponta, dupa anuntarea exit-poll-urilor

Candidatul PSD la prezidentiale, Victor Ponta, a declarat, duminica seara, dupa anuntarea primelor rezultate ale exit-poll-urilor, odata ce sectiile de votare s-au inchis, ca le multumeste celor care au crezut in proiectul sau prezidential.

Ponta a adaugat ca se va adresa, in perioada urmatoare, atat celor care i-au incredintat votul in primul tur al alegerilor, cat si celor care nu l-au votat, dar si celor care nu s-au prezentat la urne, in primul tur al scrutinului prezidential.  „Multi romani au avut in proiectul meu de presedinte (…) Le multumesc tuturor celor care au crezut ca este important sa voteze, dar vreau sa ii rog pe toti cei care au votat pentru mine sa-mi fie inca o data alaturi, pe 16 noiembrie (…) Vreau sa spun, insa, foarte clar, ca in urmatoarele doua saptamani ma voi adresa atat celor care m-au votat, cat si celor care au votat alt candidat, cat si celor care nu au venit la vot. (…) Proiectul meu de presedinte ii include pe toti romanii, si din Romania si din afara tarii”, a spus Ponta, duminica, intr-o declaratie sustinuta de la sediul PSD, dupa ora 21.30.

Totodata, candidatul social-democrat la fotoliul de la Cotroceni a anuntat ca in urmatoarele zile va fi prezent la patru dezbateri televizate.

537 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger