AcasăPoliticaALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Elena Udrea: Am votat pentru o Romanie frumoasa

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Elena Udrea: Am votat pentru o Romanie frumoasa

Elena Udrea, candidatul Partidului Miscarea Populara la prezidentiale, a votat duminica, in jurul orei 9, la o sectie de votare din cadrul Colegiului Mihai Eminescu, din Capitala.

Dupa ce si-a exprimat optiunea in cadrul primului tur al scrutinului la finele caruia va fi ales succesorul lui Traian Basescu la Cotroceni, Sefa PMP a anuntat ca a votat pentru un presedinte puternic. „Am votat pentru o Romanie frumoasa (…) Am votat pentru calea democratiei, pentru justitie independenta, (…) dar si pentru prosperitate. (…) Am votat pentru un presedinte puternic, (…) de bunacredinta, patriot si mai ales liber”, a declarat fostul ministru, la iesirea de la sectia de votare.

Peste 18 milioane de romani cu drept de vot sunt asteptati la urne, duminica, cand are loc primul tur al alegerilor prezidentiale. Sectiile de vot s-au deschis la ora 7 si se vor inchide la ora 21. In cursa sunt inscrisi 14 candidati, care aspira la fotoliul de la Cotroceni si la castigarea unui mandat prezidential de cinci ani.

author avatar
Cristina Stefan
134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger