AcasăPoliticaALEGERI EUROPARLAMENTARE. Dragnea, dupa exit-poll-uri: Este cel mai mare scor pe care...

ALEGERI EUROPARLAMENTARE. Dragnea, dupa exit-poll-uri: Este cel mai mare scor pe care l-a avut PSD. E rau pentru PNL

Vicepresedintele social-democratilor si, totodata, seful de campanie al PSD a comentat, la scurta vreme dupa aflarea rezultatelor exit-poll-urilor de la alegerile europarlamentare, ca scorul obtinut de formatiunea din care face parte, si care a participat pe liste, la scrutinul din 25 mai, in alianta alaturi de PC si UNPR, este cel mai mare de pana acum.

Liviu Dragnea

Punctand, intr-o discutie cu presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, de fata cu presa, ca rezultatele sunt bune pentru PSD, dar nu la fel de bune pentru liberali, semn ca electoratul i-ar fi taxat pe acestia din urma pentru iesirea din Uniunea Social Liberala, Dragnea s-a bucurat de scorul obtinut in cadrul alegerilor in urma carora s-au ales reprezentantii Romaniei in Parlamentul European. „E un scor bun, 43% este un scor care arata aprecierea guvernarii. (…) Este rau pentru PNL, asta arata greseala pe care au facut-o cand au iesit din USL. Cetatenii i-au taxat. (…) Pana la urma, este cel mai mare scor pe care l-a avut PSD-ul (…) „, a declarat Liviu Dragnea, odata ce a s-au aflat primele rezultate partiale ale europarlamentarelor.

Totodata, liderul PSD a anuntat ca se asteapta rezultatele oficiale, precizand ca PSD efectueaza o numaratoare paralela a voturilor, dupa inchiderea urnelor. „Daca eram in USL, aveam peste 60%”, a mai sustinut vicepresedintele social-democrat.

129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger