AcasăPoliticaAlegeri europarlamentare 2014. Elena Udrea: Am votat pentru energie, tinerete, competenta si...

Alegeri europarlamentare 2014. Elena Udrea: Am votat pentru energie, tinerete, competenta si performanta

Deputatul Partidului Miscarea Populara a fost duminica la urne, pentru a-si exprima optiunea la alegerile europarlamentare 2014.

Elena Udrea

Dupa ce a votat, fostul ministru Elena Udrea a marturisit ca a ales oameni tineri si care, potrivit deputatului PMP, au reusit sa se afirme in domeniile in care au activat pana in prezent. „Am votat cu gandul ca Romania are nevoie de oameni care sa ii reprezinte, puternici. (…) Am votat cu gandul la viitorul pe care il am in minte de 10 ani de cand fac politica. (…) Am votat pentru energie, tinerete, pentru cei care au reusit sa faca ceva in viata – fie ca au activat in politica, sport sau mediu de afaceri, pentru competenta si performanta”, a declarat Udrea, la iesirea de la urne.

Va reamintim ca sectiile de vot, deschise dimineata, pentru alegerile europarlamentare 2014 – in cadrul carora se aleg reprezentantii Romaniei in Parlamentul European, se vor inchide la orele 21. Conform Biroului Electoral Central, din datele centralizate la ora 13, prezenta la urne, la nivel national, a fost de 12, 54 %. In Capitala, pana la ora 13, prezenta la urne a fost, conform aceleiasi surse, de 11, 3 %.

767 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger