AcasăPoliticaAl treilea om in stat, cu explicatii la Inalta Curte

Al treilea om in stat, cu explicatii la Inalta Curte

(foto: cdep.ro)

Printre actualii sau fostii politicieni cu nume cunoscute si functii importante in stat care au trecut pragul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, in prima parte a zilei de miercuri, s-a numarat si actualul sef al Camerei Deputatilor.

(foto: cdep.ro)

Social-democratul Florin Iordache, cel care, de la revocarea din functie a lui valeriu Zgonea, ocupa fotoliul corespunzator celui de-al treilea om in stat, a fost chemat la Isntanta Suprema pentru a da explicatii in fata magistratilor, in calitate de martor, in dosarul lui Mihai Vlasov.

Iar dupa ce a dat declaratii in fata instantei, oferind lamuriri cu privire la procedura parlamentara de urmat in cazul unor proiecte, Iordache a parasit sediul Curtii Supreme, cu putin dupa 11.30, nu inainte de a face cateva precizari si in fata presei. „Eu consider ca intre Registru si Camere trebuie sa existe o colaborare institutionala. Bineinteles, am apucat sa-l citesc (proiectu-n.r), dar asta nu inseamna ca daca proiectul nu a fost sustinut (…) fiind puncte de vedere negative, nicio problema, a fost respins”, a mentionat presedintele Camerei Deputatilor adaugand ca „nu a fost un proiect deosebit”.

Florin Iordache a dat explicatii in dosarul in care Vlasov, fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie este acuzat de dare de mita, mai exact ca ar fi cerut unui deputat de la acea vreme sa promoveze un proiect de lege prin care Registrul Comertului ar fi urmat sa treaca de la Ministerul Justitiei de Camera de Comert.

333 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger