AcasăPoliticaAl doilea userist surprins motaind in Parlament?

Al doilea userist surprins motaind in Parlament?

La doua zile distanta de cand aparea o filmare cu senatorul Gutiu atins pe gene de Mos Ene, o alta inregistrare surprinsa in Parlament, cu un alt ales al neamului din randul aceluiasi USR au ajuns la TV.

UPDATE – Alexandrescu neaga vehement varianta ca ar fi dormit in Parlament, explicand – in apararea sa- ca butona telefonul, din dorinta de a fi mereu informat. „Nu dormeam, citeam o stire”.

In imaginile difuzate de Romania TV chiar dupa discursul premierului, cel de dinaintea votarii motiunii de cenzura la adresa Guvernului initiata de PNL si USR, apare fostul ministru al Culturii, Vlad Alexandrescu.

Asezat intr-una din bancile din sala, avand in stanga sa o colega din Legislativ, fostul membru al Guvernului Ciolos pare ca a luat-o pe urmele colegului sau senator, de vreme ce lasa sa se intrevada ca ar fi ales sa ia o pauza de relaxare si de detasare de la aspectele ce se derulau prin fata ochilor alesilor aflati in sala.

Faceam referire la discurul lui Grindeanu pentru ca, facand referire la senatorii si deputatii USR, dar in special la liderul Nicusor Dan, premierul a remarcat urmatoarele: „poate lipsa de experienta si avantul i-a facut sa se asocieze cu un partid pe care, pana mai ieri, il criticau cu vehementa – aveam asteptari cu mult mai mari(…) cred ca domniile lor si-au propus sa salveze Romania prin somn, astfel nu pot sa inteleg cum poti sa dormi in Parlament cand se dezbate bugetul Romaniei, si sper ca Nicusor Dan si-a facut temele mai bine si stie ce vrea sa spuna!

foto: captura Romania Tv

350 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ce or consuma astia de la usr de dau somnul peste ei tocmai in parlament,vicepresedintele senatului guitiu,parca,il cheama arata(rea) ca un aurolac in canalizare,nicusor dan era plecat rau la o conferinta de presa,parca trasese ceva pe nas mai tare ca cantautorul chirila sau nenea andrei,ce mai unul si unul,astia vor salva romania de la viata linistita si o vor baga in nefiinta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger