AcasăPoliticaAjunge in fata instantei. Gorghiu, audiata ca martor in dosarul "Rovinari-Turceni"

Ajunge in fata instantei. Gorghiu, audiata ca martor in dosarul „Rovinari-Turceni”

Sefa PNL, avocat de profesie, va comparea la Inalta Curte, ca martor in dosarul in care sunt acuzati social-democratii Ponta si Sova.

Desi intr-o prima faza se aflase ca solicitarea inaintata instantei de catre avocatul uneia dintre partile din dosarul „Rovinari-Turceni” -in care sunt judecati, la Inalta Curte, atat fostul premier Ponta, fostul ministru Sova, cat si mai multi sefi ai celor doua complexuri – fusese respinsa, iata ca de aceasta data cererea ca Alina Gorghiu sa fie audiata in aceasta cauza a primit unda verde.

Vineri s-a aflat ca o astfel de cerere depusa de aparatorul legal al lui Octavian Graure, un fost sef in cadrul Complexului Turceni, a fost admisa, drept urmare Gorghiu va ajunge in fata magistratilor, in calitate de martor. Insa momentan nu se stie cand anume va avea loc aceasta audiere.

Ar mai fi de spus faptul ca atat Ponta, cat si Sova sunt la aceasta ora la Instanta Suprema, in sala de judecata, unde are loc un nou termen al dosarului, in care au loc audieri. Sedinta nu e, insa, una publica.

162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger