AcasăPoliticaAdriean Videanu asteapta sa afle daca scapa de controlul judiciar

Adriean Videanu asteapta sa afle daca scapa de controlul judiciar

Fostul ministru al Economiei a fost prezent, vineri, la Instanta Suprema, in conditiile in care a contestat masura controlului judiciar dispus in cazul sau, in dosarul cunoscut in presa drept „Bica 2”.

In urma cu scurt timp, mai exact in jurul orei 14.20, Adriean Videanu a parasit Inalta Curte de Casatie si Justitie, spunand ca asteapta decizia instantei in cazul solicitarii depuse. „Am depus toate argumentele pentru ridicarea controlului judiciar si asteptam decizia instantei. Mai mult de atat nu am ce sa declar”, a precizat Videanu, la plecarea de la sediul Instantei Supreme.

Fostul sef al PDL Bucuresti a fost la ICCJ la doar o zi dupa ce procurorii anticoruptie au anuntat trimiterea sa in judecata, sub control judiciar, in dosarul „Bica 2”, in care mai sunt cercetati, printre altii, fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, precum si afaceristul Dorin Cocos, si fiul sau, Alin Cocos. DNA il acuza pe Videanu de „complicitate la abuz in serviciu daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit”.

author avatar
Cristina Stefan
120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger