AcasăPoliticaAdriana Saftoiu tulbura apele in USL: Crin Antonescu, tradat de PSD

Adriana Saftoiu tulbura apele in USL: Crin Antonescu, tradat de PSD

Liderul liberal, Crin Antonescu, nu va ramane prezidentiabilul USL. Cel putin asa crede purtatorul de cuvant al PDL, Adriana Saftoiu, convinsa fiind de faptul ca social-democratii vor avea un candidat al lor.

Adriana Saftoiu crede cu tarie ca pesedistii nu-l vor sustine pe Crin Antonescu la prezidentiale

Crin Antonescu poate castiga alegerile prezidentiale din 2014 doar daca alearga singur in cursa, este de parere Adriana Saftoiu. Tot ea mentioneaza insa ca acest lucru nu este posibil, dand astfel de inteles ca liderul PNL se indreapta catre un esec. Mai mult, Saftoiu este gata sa parieze pe o tradare din partea PSD.

Crin Antonescu

”Convingerea mea e mai de demult. Nu cred ca PSD, un partid atat de mare, chiar va renunta la functia de presedinte al tarii, care pana la urma e persoana care are cea mai multa legitimitate”, a explicat purtatorul de cuvant al PDL, precizand ca viitorul tarii noastre este unul destul de intunecat.  ”Am o mare temere in ce priveste viitorul Romaniei. Lipsa de preocupare a politicienilor in mod real in ce priveste educatia face sa ma uit la viitorul Romaniei cu multa tristete”, a mai spus Saftoiu.

[poll id=”572″]

author avatar
Adelina Ionicel
1.518 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger